hoekje

Glaslift huren voor glas tot 400 kg

Wil je een glaslift huren die je kan inzetten voor binnenbeglazingen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou. Met onze Winlet 400-beglazingsrobot plaats je op een veilige, snelle en nauwkeurige manier glas in kleinere of moeilijk toegankelijke ruimtes.

Optillen en plaatsen van glas tot 400 kg

Met een eigen gewicht van 850 kg is deze compacte machine licht genoeg om te worden vervoerd in een kleine bouwlift of een openbare personenlift. Deze elektrische glaslift is daarnaast een zeer duurzame keuze. Je laadt hem in een mum van tijd op en hij levert bijna geen geluidsoverlast op. Dit maakt onze Winlet 400 uiterst geschikt voor het vervangen van glas in gebouwen, tot 400 kg en tot op een maximale hoogte van 3,1 m.

Op zoek naar een hogere hefcapaciteit?

Ben je op  zoek naar een hijshulpmiddel dat je toelaat om glas van meer dan 400 kg te hijsen? Bekijk dan zeker ons aanbod minikranen en glaszuigers voor een veilige en efficiënte glasplaatsing tot 2000 kg draagvermogen.

Ook voor andere hulpmaterialen zoals een mobiele glaskar, kunststof rijplaten of een aanhangwagen ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier ons aanbod.

Glaslift huren
Glaslift huren

Glaslift huren bij Toplifting

Bij Toplifting kan je snel een makkelijk een glaslift huren voor glas tot 400 kg. Vul hieronder het online aanvraagformulier in. Wij informeren jou zo snel mogelijk over alles wat je moet weten en maken duidelijke afspraken.

Dankzij zijn compactheid en eigen gewicht van 850 kg kan je onze glaslift perfect zelf vervoeren met een bestelwagen of aanhangwagen. Indien gewenst leveren wij de machine tot op jouw werf in België, Luxemburg of Frankijk.

In België heb je geen kraancertificaat nodig voor het bedienen van onze glasrobot of andere compactkranen. Zo kan je meteen aan de slag, uiteraard na een kort woordje uitleg of demonstratie door ons.

hoekje-oranje

Graag eerst advies inwinnen?

Mijn online aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    Glaslift huren
    Scroll naar boven