hoekje

Glaslift verhuur: reken op Toplifting

Voor glaslift verhuur ben je bij Toplifting aan het juiste adres. Glas plaatsen kan een uitdagende taak zijn, vooral wanneer het gaat over binnenbeglazing en projecten waar precisie en efficiëntie cruciaal zijn. Daarom is het huren van een glaslift een slimme zet voor professionals en doe-het-zelvers die willen investeren in efficiënt werken zonder zelf een grote investering in kwalitatief materiaal te moeten doen.

Winlet 400-beglazingsrobot

Een mobiele glaslift is een echte hulp op de werf. Je kan er jouw glasprojecten veiliger en efficiënter mee uitvoeren. Onze Winlet 400-beglazingsrobot is de perfecte ondersteuning bij het plaatsen van glas in moeilijk bereikbare ruimtes. Door zijn compacte bouw en licht gewicht van slechts 850 kilo, is deze glaslift makkelijk verplaatsbaar met een personenlift of bouwkraan. Deze beglazingsrobot heeft een hefbereik tot 400 kg en kan tot wel 3,1 m hoog tillen.

Extra hijskracht

Glaslift verhuur is niet onze enige expertise. Heb je extra krachtig materiaal nodig dat gewichten boven 400 kg kan dragen? Dan helpen we jou graag uit de nood met onze Hoeflon minikranen in combinatie met onze glaszuigers. Met behulp van één van deze minikranen kan je tot wel 4 ton hijsen of tot 22 m hoog. Bovendien kan je deze machines uitrusten met extra hulpstukken zoals een evenaar of c-haak.

Expert in glaslift verhuur

Bij Toplifting zorgen we er altijd voor dat onze machines grondig gecontroleerd worden en dat ze in perfecte staat zijn voordat we ze verhuren. Zo willen we ongevallen te wijten aan een slecht onderhoud vermijden. Veiligheid op een werf is onze absolute prioriteit

Wil je graag meer informatie of zelf een mobiele glaslift huren? Neem dan zeker contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Wil je graag meer informatie of zelf een mobiele glaslift huren? Neem dan zeker contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Glaslift huren
hoekje-oranje

Graag eerst advies inwinnen?

Mijn online aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    Glaslift huren
    Scroll naar boven