hoekje

Grip Lifting glaszuiger kopen: een slimme investering

Beschik je over een kleine glaszuiger maar zou een groter exemplaar ook wel van pas komen? Zoek je een vacuümzuiger voor een specifiek soort glas? Of wil je gewoon jouw machinepark vervolledigen? Dan is een glaszuiger kopen absoluut een slimme investering. En nog veel slimmer als je die bij Toplifting koopt. Want wij gaan voor niets minder dan topkwaliteit!

Investeer meteen in topmateriaal

Als je een bepaalde glaszuiger regelmatig nodig hebt, dan hoef je eigenlijk niet te twijfelen om een glaszuiger te kopen. Investeren in topmateriaal betaalt zich altijd terug. Bij Toplifting vind je een kwalitatief aanbod van (nieuwe en tweedehandse) glaszuigers. Bovendien volgen wij de laatste evoluties in de markt op de voet en investeren wij bewust in de nieuwste materialen.

Een nieuwe glaszuiger kopen

Als officiële verdeler van Grip Lifting bieden wij de Glass-Maxx zuigers aan. Uitblinkers op het vlak van makkelijk en veilig werken met glas.

  • CX5-L: een alleskunner voor glasmontage - tot 500kg
  • C600: een lichtgewicht met een robuust en compact ontwerp – tot 600 kg
  • S600: een compacte alleskunner – tot 600 kg
  • S800: een compacte en tegelijk veelzijdige zuiger – tot 800 kg
  • S1000: een lichtgewicht met een hijscapaciteit tot 1000 kg
Glaszuiger kopen
Glaszuiger kopen

Liever tweedehands kopen?

Wil je graag een budgetvriendelijke oplossing? Of ben je op zoek naar een glaszuiger met een nog hoger draagvermogen? Ook dan kan je bij Toplifting terecht. In ons machinepark vind je een uitgebreid aanbod tweedehands glaszuigers, met een hijscapaciteit tot wel 2000 kg. Klik door naar ons aanbod of vul het aanvraagformulier in en laat ons weten naar welke glaszuiger je precies op zoek bent.

Toplifting helpt je om de juiste keuze te maken

Heb je een bepaalde glaszuiger al eens gehuurd maar twijfel je of dit de beste glaszuiger is om te kopen? Bij Toplifting kan je rekenen op professioneel en eerlijk advies over de aankoop van de juiste glaszuiger. Daarnaast garanderen wij dankzij onze grote voorraad steeds een snelle levering.

De nieuwe glaszuigers worden inclusief keuring en garantie verkocht. Koop je tweedehands, dan geven we de datum van de laatste driemaandelijkse keuring door en of er al dan niet garantie is op het toestel.

Glaszuiger kopen
hoekje-oranje

Graag eerst advies inwinnen?

Mijn online koopaanvraag

Glaszuiger kopen
Scroll naar boven