hoekje

Glaszuiger te koop: nieuw of tweedehands

Als ervaren expert in het werken met glas bieden wij een divers assortiment aan glaszuigers die inzetbaar zijn voor allerlei soorten glas, met een gewicht tot 2000 kg, zowel voor binnen- als buitenbeglazing. Een nieuwe glaszuiger te koop of liever tweedehands kopen? Het kan allebei bij Toplifting!

hoekje-onder-rechts

Voor binnen en buiten 

Binnenshuis kunnen onze glaszuigers gemakkelijk worden gecombineerd met een mobiele compactkraan. Wij hebben een aanvullend aanbod van minikranen om te huren. Al onze kranen zijn uitgerust met witte rupsbanden om strepen te voorkomen. Buitenshuis kan je onze glaszuigers combineren met een minikraan of andere hijskraan zoals een autolaadkraan, afhankelijk van de werfsituatie.

Officiële verdeler van Grip Lifting

Heb je regelmatig een bepaalde glaszuiger nodig? Dan raden we aan om deze te kopen. Met de Glass-Maxx zuigers van Grip Lifting koop je bij ons kwalitatieve glaszuigers. Zo ben je zeker van een slimme investering die zichzelf terugbetaalt. Tot ons aanbod nieuwe glaszuigers behoort:

Glaszuiger te koop
Glaszuiger te koop
  • CX5-L: een alleskunner voor glasmontage - tot 500kg
  • C600: een lichtgewicht met een robuust en compact ontwerp – tot 600 kg
  • S600: een compacte alleskunner – tot 600 kg
  • S800: een compacte en tegelijk veelzijdige zuiger – tot 800 kg
  • S1000: een lichtgewicht met een hijscapaciteit tot 1000 kg

Stuk voor stuk uitblinkers op het vlak van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

Glaszuiger te koop: nieuw of tweedehands

Als totaalleverancier bieden wij ook tweedehands opties aan. Ben je dus op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Dan vind je bij ons een ruim aanbod van glaszuigers met een hijscapaciteit tot wel 2000 kg.

Professioneel en eerlijk advies

Heb je een glaszuiger te koop gezien in ons aanbod? Dan kan je rekenen op professioneel en eerlijk advies. Dankzij onze grote voorraad garanderen wij een snelle levering. Onze nieuwe glaszuigers worden verkocht met keuring en garantie. Bij een tweedehands aankoop verstrekken we de datum van de laatste driemaandelijkse keuring en eventuele garantie.

Vul hieronder jouw online aanvraag in en wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug met meer informatie over de beschikbare opties en mogelijkheden.

Glaszuiger te koop
hoekje-oranje

Interesse om een tweedehands hijshulpmiddel te kopen?

Mijn online koopaanvraag

Glaszuiger te koop
Scroll naar boven