hoekje

Ander kwalitatief hijsmateriaal huren?

Naast onze glaszuigers en minikranen hebben wij in ons machinepark nog heel wat ander kwalitatief hijsmateriaal om te huren. Hijshulpmiddelen die goed van pas komen voor het nauwkeurig (ver)plaatsen van glas of andere zware lasten.

hoekje-onder-rechts

Voor specifieke hijswerken

Onze absolute favorieten zijn de c-haak en de evenaar. Deze hulpmaterialen worden vaak als tussenstuk gebruikt wanneer er gewerkt wordt met een autolaadkraan, een vaste bouwkraan of een torenkraan. Heel gebruiksvriendelijk en onmisbaar voor het uitvoeren van bepaalde hijswerken.

  • C-haak: een compact hijsmiddel waarmee het mogelijk is om een dakoversteek of overkraging te omzeilen (tot 1000 kg en een maximumbereik van 1 m).
  • Evenaar of steker: een handig hulpmiddel voor het plaatsen of verwijderen van een zware last (tot 3 m te overbruggen), zoals onder een terras. Er is keuze uit twee formaten (M of L). Bij beide is het contragewicht elektrisch verplaatsbaar zodat er ook op hoogte kan gewerkt worden met de nodige precisie.

Verder hebben wij ook een pallethaak als handig hulpmiddel voor hijswerken met een autolaadkraan of een vaste bouwkraan.

Hijsmateriaal huren
Hijsmateriaal huren

Een veilig vervoer van kwetsbare materialen

Soms is de toegankelijkheid van een werf niet zo evident. De ondergrond is te hobbelig, te zanderig of te modderig. Dan zorgen onze kunststof rijplaten wel voor de nodige stabiliteit. En ook voor de nodige bescherming zoals wanneer een minikraan over een grasperk moet rijden. Daarnaast verhuren we mobiele glaskarren die zowel binnen als buiten dienst kunnen doen.

Nog heel wat andere extra’s

Uiteraard kan je bij Toplifting ook terecht voor het huren van allerlei hijsbanden en hijskettingen. Je kan zelfs een van onze aanhangwagens huren voor een makkelijk vervoer van gehuurde materialen. Je spaart bovendien transportkosten uit, altijd mooi meegenomen!

Hijsmateriaal huren: apart of in combinatie

Hijsmateriaal huren bij Toplifting is zowel apart als in combinatie met een van onze glaszuigers of minikranen mogelijk. Wij onderhouden onze materialen goed, investeren regelmatig in nieuwe hijshulpmiddelen én laten alles driemaandelijks keuren. Zo ben je altijd zeker van topkwaliteit!

Hijsmateriaal huren
hoekje-oranje

Interesse om een tweedehands hijshulpmiddel te kopen?

Mijn online huuraanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    20210609-Toplifting-minikraan-Ternat-0001
    Scroll naar boven