hoekje

Een mobiele kraan huren zonder machinist

Als glasplaatser of bouwbedrijf zoek je continu naar de beste hijsoplossingen om zware karweien uit te voeren. Sommige werkzaamheden vinden in kleine of moeilijk toegankelijke ruimtes plaats. Bij Toplifting kan je een mobiele kraan huren zodat je snel en efficiënt de klus kan klaren. Of het nu gaat om glasplaten of zware bouwmaterialen, onze minikranen hijsen het met gemak!

hoekje-onder-rechts

Een mobiele kraan huren en zelf bedienen

Onze minihijskranen zijn niet alleen heel intuïtief maar ook heel eenvoudig om te bedienen. Ze kunnen op afstand bestuurd worden (radiografisch) en zijn beveiligd met sensoren. Je hebt in België bovendien geen kraancertificaat nodig om met onze compactkranen te werken. Je kan dus perfect zelf aan de slag. Uiteraard krijg je van ons eerst een mini-opleiding, want veiligheid voor alles!

Mobiele kraan huren
Mobiele kraan huren

Onze krachtpatsers

Binnen ons aanbod mobiele kranen vind je onder meer deze toppers:

Al onze minikranen zijn voorzien van witte rupsbanden (non-marking) zodat ze binnen geen strepen nalaten.

Toplifting zorgt ook voor alle extra’s

Heb je naast een mobiele kraan ook nood aan een ander hijshulpmiddel? Dan hebben wij heel wat handige extra’s in ons assortiment. Zo kan je bijvoorbeeld een aanhangwagen bijhuren om makkelijk van werf naar werf te rijden. Maar ook voor andere hulpmaterialen zoals een c-haak, evenaar, mobiele glaskar of rijplaten kan je bij ons terecht.

Bij Toplifting kan je een mobiele kraan huren per dag, per week, per maand of voor een langere periode. Op basis van jouw huuraanvraag bezorgen we je een concrete prijs. In het geval van meerdere machines werken we met pakketprijzen.

20210617-Toplifting-1095
hoekje-oranje

Interesse om een tweedehands minikraan te kopen?

Mijn online huuraanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    Mobiele kraan huren
    Scroll naar boven