hoekje

Toplifting, specialist in verkoop en verhuur van hijsmateriaal

Toplifting is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van hijsmateriaal. Glaszuigers, minikranen en andere hijshulpmiddelen zoals een evenaar of c-haak behoren tot ons aanbod. Topmaterialen waar wij zelf graag mee werken en die wij met trots verdelen.

hoekje-onder-rechts

Verdeler van Toplifting oplossingen zonder machinist

Toplifting is ontstaan vanuit onze passie voor glas. Dankzij ons moederbedrijf Topwerf deden wij alvast een jarenlange ervaring op in de glassector, meer bepaald in het assisteren bij glasplaatsing. Sinds 2015 is zaakvoerder Dennis Anthony actief in de sector. Hij bouwde intussen een immense kennis op over het veilig en nauwkeurig plaatsen van glas.

Zo ontstond het idee om onze kwalitatieve hijsoplossingen van onder meer Grip Lifting te verkopen en te verhuren zonder assistentie. Want door er zelf dag in dag uit mee te werken, weten wij wat de beste materialen zijn voor het hijsen van zware lasten of het nauwkeurig plaatsen van (breekbare) materialen.

Toplifting specialist hijsmateriaal

Toegankelijk, flexibel, veilig en vernieuwend

Onze kernwaarden weerspiegelen ons engagement en ons streven naar kwaliteit.

Toegankelijkheid

Een glaszuiger of minikraan kopen of huren is bij Toplifting heel eenvoudig: rechtstreeks via onze website of via mail. Wij contacteren en informeren jou zo snel mogelijk over alles wat je moet weten en maken duidelijke afspraken. Snel en makkelijk kopen of huren dus, zonder ingewikkelde administratie!

Flexibiliteit

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar voor extra vragen of ondersteuning. Een storing van onze minikraan? Dan videobellen we even om je op weg te helpen. Heb je een van onze machines nog een dag langer nodig? Geen probleem! Ons uitgebreid machinepark maakt het mogelijk om ons flexibel op te stellen.

Veiligheid

Veiligheid voor alles bij Toplifting. Wij onderhouden onze materialen helemaal zelf in onze eigen werkplaats. Zo kan je altijd veilig aan de slag. Het bedienen van onze machines wijst zichzelf uit maar we geven je uiteraard altijd een woordje uitleg of een korte opleiding.

Vernieuwing

Wij werken niet alleen met het beste hijsmateriaal maar investeren ook voortdurend in nieuw en beter. En als we toch op een beperking botsen? Dan dagen we onszelf uit om een geschikte oplossing te vinden! Zo maakten we onze evenaars zelf elektrisch bedienbaar om nog vlotter en preciezer te werken in de hoogte.

Verkoop en verhuur van hijsmateriaal in België, Luxemburg en Frankrijk

Bij Toplifting kan je op een eenvoudige en snelle manier kwalitatieve glaszuigers, minikranen en andere hijshulpmiddelen kopen of huren in België, Luxemburg en Frankrijk. Daarnaast zorgen wij met plezier voor het onderhoud en/of de herstelling van jouw hijsmateriaal. Lees er meer over op onze servicepagina.

Toplifting specialist hijsmateriaal
hoekje-oranje

Toplifting, leverancier van én servicepunt voor glaszuigers, minikranen en andere hijshulpmiddelen

Een van onze Toplifting materialen kopen of huren? Contacteer ons!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    Toplifting specialist hijsmateriaal
    Scroll naar boven