Glas plaatsen met een glasrobot

Ben je op zoek naar een mobiele kraan waarmee je snel en efficiënt glas kan plaatsen? Ook in een kleinere of moeilijk bereikbare ruimte? Dan is onze Winlet 400 de ideale oplossing! Met deze glasrobot wordt glas plaatsen een koud kunstje.

De oplossing voor binnenbeglazingen

De Winlet 400-beglazingsrobot is een krachtige machine voor binnenbeglazingen. Met een ongeëvenaard compact ontwerp heeft deze machine een maximale capaciteit van 400 kg. Bovendien kan deze glasrobot maximaal tot 3,1 m hoog hijsen. Dé oplossing dus voor het optillen en plaatsen van glas.

Deze compacte machine heeft slechts een eigen gewicht van 850 kg. Hierdoor is hij licht genoeg om te worden vervoerd in kleine bouwliften en zelfs in openbare personenliften. Met een ongeziene wendbaarheid, is de Winlet 400-glasobot uiterst geschikt voor het vervangen van glas in gebouwen.

Glasrobot glas plaatsen

Handige functionaliteiten

Behalve zijn compactheid en wendbaarheid, beschikt de Winlet 400 over enkele handige functionaliteiten, zoals:

  • Een grote stabiliteit
  • Een traploze bediening
  • Een onbegrensde verticale rotatie
  • Roteren, zwenken en zijdelings verschuiven
  • Een uitneembare afstandsbediening

Extra’s nodig?

Voor het plaatsen van glas kan je vaak ook een ander hijshulpmiddel gebruiken. Bij Toplifting kan je nog heel wat handige extra’s huren. Van een aanhangwagen tot een mobiele glaskar of rijplaten.

Huur eenvoudig onze glasrobot

Ben je overtuigd dat de Winlet 400-glasrobot de geschikte machine is voor jouw project? Huur hem dan snel en eenvoudig bij Toplifting. Je hebt de mogelijkheid om te huren per dag, per week, per maand of voor een langere periode.

Je hebt in België geen kraancertificaat nodig om met deze compactkraan te werken en kan dus meteen aan de slag. We geven je met plezier de nodige uitleg over deze machine. Zo kan je jouw hijswerken vlot en veilig uitvoeren. Uiteraard blijven wij maximaal bereikbaar voor eventuele vragen gedurende de volledige huurperiode.

Scroll naar boven