hoekje

Servicepunt voor het onderhoud van hijsmateriaal

Toplifting is meer dan een leverancier van kwalitatieve glaszuigers, minikranen en andere hijshulpmiddelen. Bij ons kan je ook terecht voor het onderhoud van hijsmateriaal. Dit omvat het in goede staat houden van jouw machines maar ook het herstellen ervan.

Een snelle service

Wij staan erop om het onderhoud en/of de reparatie van jouw hijswerktuig snel in orde te brengen. Hoe we dat kunnen waarmaken? Dankzij onze eigen werkplaats én inhouse technici. Op die manier stellen wij onze kennis en ervaring ter beschikking om jouw glaszuiger of minikraan in topconditie te houden of te brengen.

Onderhoud hijsmateriaal
21197-128

Een oplossing voor elk probleem

Een andere grote troef is dat wij een grote voorraad onderdelen hebben in onze werkplaats. Hierdoor kunnen wij een beschadigd of versleten stuk meteen vervangen. Duurt de reparatie toch wat langer? Dan stellen wij een van onze vervangtoestellen ter beschikking. Zo kan je weer veilig aan de slag zonder veel tijd te verliezen.

Bij Toplifting kan je zowel na de aankoop als tijdens het huren van onze toestellen rekenen op een flexibele service:

  • Heb je een glaszuiger gekocht en zijn er problemen? Dan zorgt onze dienst na verkoop voor een snelle en correcte opvolging.
  • Ondervind je bijvoorbeeld een storing tijdens het huren van een minikraan? Dan lossen wij dit ofwel vanop afstand op (door de kraan uit te lezen), ofwel zorgen we ter plekke voor een alternatief.
  • Is een van onze gehuurde hulpmaterialen defect? Dan brengen we jou voor de rest van de huurperiode een vervangmachine

Toplifting, servicepunt voor het onderhoud van hijsmateriaal

Of je nu een machine hebt gekocht of gehuurd bij Toplifting, wij zorgen met plezier voor het onderhoud en/of de herstelling van jouw glaszuiger, minikraan of ander hijshulpmiddel. Je kan bij ons als servicepunt ook terecht met een hijsmiddel dat je niet bij ons hebt gekocht. Kortom: onze onderhoudsservice is er voor iedereen!

Een goed onderhoud van hijsmateriaal zorgt voor een langere levensduur. Daarnaast is het belangrijk om jouw hef- en hijsmiddelen periodiek te laten keuren. Hiervoor verwijzen we graag door naar onze keuringspartner.

Onderhoud hijsmateriaal

Onderhoud of herstelling aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Interesse in:
Toplifting specialist hijsmateriaal
Scroll naar boven