hoekje

Blog / Nieuws

Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws over onze activiteiten, ons machinepark en andere interessante updates. Is er een bepaald topic of een bepaalde machine waarover je graag wat meer weet? Laat het ons gerust weten!

hoekje-onder-rechts
Spinzuigers

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van spinzuigers

Als het gaat om het verplaatsen van zware lasten op bouwplaatsen of in industriële omgevingen zijn efficiëntie en veiligheid erg belangrijk. Daarom kan het gebruik van spinzuigers, ook bekend als glaszuigers met extra armen, vaak het verschil maken.
Lees verder
Mobiele glaslift

Waarom heb je nood aan een mobiele glaslift?

Glas plaatsen kan soms een behoorlijk uitdagende taak zijn, zeker wanneer het gaat om binnenbeglazing. Een mobiele glaslift is dan een handig hulpmiddel dat je met gemak kan inzetten. Onze Winlet 400-beglazingsrobot is een ware gamechanger en heeft tal van voordelen.
Lees verder

Gratis accessoirepakket bij aankoop van een S600 glaszuiger

Dit jaar bestaat Topwerf acht jaar én hebben we ons dochterbedrijf Toplifting opgericht. Twee mijlpalen die we graag vieren met een TOPACTIE! Koop bij ons tussen 4 en 23 september 2023 een nieuwe Glass-Maxx S600 glaszuiger van Grip Lifting (*) en ontvang een GRATIS ACCESSOIREPAKKET T.W.V. € 370!
Lees verder

Waarom een professionele glasdrager gebruiken?

Een professionele glasdrager, ook wel een professioneel vacuümsysteem met zuignappen of kortweg een glaszuiger genoemd, is dé hijsoplossing die je nodig hebt om grote en/of zware glaspartijen (of andere vlakke materialen) veilig en efficiënt te verplaatsen.
Lees verder
Vacuüm hijsunit

Vacuüm hijsunit nodig? Maak de juiste keuze!

Ben je als professionele bouw- of renovatiepartner op zoek naar een veelzijdige oplossing voor het plaatsen van sandwichpanelen? Dan stellen we je graag de ‘Cladboy compact GB2-200/FX’ voor.
Lees verder

Wij werken door tijdens het bouwverlof

Binnenkort start bijna overal het bouwverlof in het land. Omdat wij iedereen op elk moment een vlotte werfopvolging willen bezorgen, werken wij dit jaar door tijdens het bouwverlof en bij uitbreiding de zomermaanden.
Lees verder
Sandwichpanelen plaatsen

Sandwichpanelen plaatsen met de Cladboy vacuümheffer

Ben je als professionele bouw- of renovatiepartner op zoek naar een veelzijdige oplossing voor het plaatsen van sandwichpanelen? Dan stellen we je graag de ‘Cladboy compact GB2-200/FX’ voor.
Lees verder
Vacüumheffer glas

Kies de juiste vacuümheffer voor het plaatsen van glas

Glasplaatsing is een stiel apart. Vind je het niet altijd eenvoudig om de juiste vacuümheffer te kiezen voor het plaatsen van glas? Met ons ruim aanbod aan kwalitatieve glaszuigers ben je zeker van de juiste keuze!
Lees verder
Glasrobot glas plaatsen

Glas plaatsen met een glasrobot

Ben je op zoek naar een mobiele kraan waarmee je snel en efficiënt glas kan plaatsen? Ook in een kleinere of moeilijk bereikbare ruimte? Dan is onze Winlet 400 de ideale oplossing!
Lees verder
Scroll naar boven