Sandwichpanelen plaatsen met de Cladboy vacuümheffer

Ben je als professionele bouw- of renovatiepartner op zoek naar een veelzijdige oplossing voor het plaatsen van sandwichpanelen? Dan stellen we je graag de ‘Cladboy compact GB2-200/FX’ voor. Hieronder vertellen we je meer over de unieke kenmerken en functies van deze revolutionaire panelenzuiger.

Veelzijdige vacuümheffer

Met zijn zeer compacte afmeting en brede inzetbaarheid maakt de Cladboy het mogelijk om sandwichpanelen te plaatsen, zowel dak- als wandpanelen. Met dit unieke toestel kan je op een snelle en efficiënte manier verschillende montages uitvoeren, zoals:

  • het plaatsen van sandwichpanelen voor het dak tot een lengte van 8 meter.
  • de montage van geprofileerde horizontale en verticale wandpanelen met een maximale lengte van 10 meter.
  • de plaatsing van gebogen sandwichpanelen.

Dankzij het functionele ontwerp biedt dit apparaat een:

  • ongeëvenaarde veelzijdigheid en efficiëntie,
  • een probleemloze en nauwkeurige montage-ervaring.
Sandwichpanelen plaatsen
Sandwichpanelen plaatsen

Kenmerken en functies

De Cladboy heeft vier langwerpige zuignappen die in breedte verstelbaar zijn. Hierdoor is hij geschikt voor alle type TR-dakpanelen en vlakke wandpanelen. Het instellen van deze configuratie hoef je slechts één keer te doen. Dat levert zowel een snellere montage als tijdsbesparing op.  De maximale hijscapaciteit bedraagt – bij een dubbel vacuümcircuit – 200 kg.

Een opvallend kenmerk is dat de Cladboy 360 graden kan draaien, waarbij elke 90 graden kan worden geblokkeerd. Dit biedt de gebruiker maximale flexibiliteit tijdens de montage. Bovendien is het apparaat 90 graden kantelbaar, waardoor het gemakkelijk is om panelen in de gewenste positie te brengen.

Sandwichpanelen plaatsen met de hulp van Toplifting?

Of je nu dakpanelen wil monteren, horizontale wandpanelen wil installeren of gebogen sandwichpanelen wil plaatsen, met de Cladboy is de klus zo geklaard! Til de montage van je dak- en wandpanelen naar een hoger niveau en huur deze unieke vacuümzuiger. De zuignappen zijn leverbaar in twee verschillende breedtes (90 mm en 110 mm). Met behulp van de bijpassende transportkar kan je het toestel eenvoudig vervoeren.

Sandwichpanelen plaatsen
Scroll naar boven