hoekje

Vacuümhefsysteem nodig? Ontdek ons aanbod

Werk je vaak met glas of sandwichpanelen? Dan ben je misschien wel op zoek naar een vacuümhefsysteem om het werk te verlichten? Toplifting heeft de oplossing voor jou! Ontdek ons aanbod aan kwalitatieve glaszuigers en vacuümheffers.

Vacuümhefsystemen voor glas

Als ervaringsdeskundigen op het vlak van werken met glas, vind je in ons machinepark een uitgebreide keuze aan glaszuigers. Veelzijdig inzetbaar, voor elk soort glas, tot 2000 kg zwaar én voor binnen- en buitenbeglazing.

  • Binnen zijn onze glaszuigers eenvoudig te combineren met een mobiele compactkraan. Wij hebben een ruim aanbod van minikranen die je bijkomend kan huren. Al onze kranen zijn voorzien van witte rupsbanden zodat ze geen strepen nalaten.
  • Buiten kunnen onze glaszuigers gecombineerd worden met een minikraan of een autolaadkraan, afhankelijk van de werf(situatie).

Bij Toplifting kan je een vacuümhefsysteem voor glas huren of kopen. Met de vernieuwende oplossingen van Grip Lifting koop je alvast met zekerheid van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

vacuümhefsystemen glas sandwichpanelen
vacuümhefsystemen glas sandwichpanelen

Vacuümhefsysteem voor sandwichpanelen

Ter aanvulling van ons machinepark bieden wij ook de Cladboy compact GB2-200/FX aan. Deze vacuümheffer is specifiek inzetbaar voor het monteren van sandwichpanelen, zowel dakpanelen als wandpanelen. Een veelgebruikt bouwproduct voor diverse bouwconstructies zoals een loods, tuinhuis of carport. Je kan deze veelzijdige oplossing bij ons huren voor één dag of voor een langere periode.

Snel huren of kopen bij Toplifting

Bij Toplifting laten we het graag vooruitgaan. Heb je interesse om een van onze vacuümhefsystemen te huren of te kopen? Dan mag je rekenen op een transparante en snelle afhandeling. Snel en makkelijk kopen of huren, zonder ingewikkelde administratie is dus geen loze belofte. Zo kan je meteen (verder) aan de slag met jouw (bouw)project.

Vul ons online aanvraagformulier in en wij informeren je met veel plezier over alle formules en mogelijkheden. Naast onze vacuümheffers bieden wij ook minikranen en andere hijshulpmiddelen voor het nauwkeurig (ver)plaatsen van glas of andere zware lasten.

hoekje-oranje

Graag eerst advies inwinnen?

Mijn online aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    vacuümhefsystemen glas sandwichpanelen
    Scroll naar boven