Waarom heb je nood aan een mobiele glaslift?

Glas plaatsen kan soms een behoorlijk uitdagende taak zijn, zeker wanneer het gaat om binnenbeglazing. Een mobiele glaslift is dan een handig hulpmiddel dat je met gemak kan inzetten. Onze Winlet 400-beglazingsrobot is een ware gamechanger en heeft tal van voordelen.

Compact maar krachtig

Onze mobiele glaslift weegt slechts 850 kg en is zeer compact gebouwd. Het is dus perfect mogelijk om de glasrobot via een kleine bouwlift of personenlift naar een hogere etage te vervoeren. Deze compacte machine is dan wel klein maar heeft een hefvermogen van 400 kg en kan tot 3,1 m hoog tillen.

Wendbaar

Door zijn wendbaarheid kan de glaslift functioneren in zeer kleine ruimtes die moeilijk bereikbaar zijn. Zo kan hij roteren, zwenken en zijdelings verschuiven. Werken in een smalle kamer is dus een fluitje van een cent voor deze kleine krachtpatser.

Inzetbaar

De Winlet 400-beglazingsrobot is volledig elektrisch en in een mum van tijd opgeladen. Doordat de mobiele glaslift elektrisch gestuurd is, produceert hij bijna geen geluid, waardoor hij perfect geschikt is voor gebruik in binnenruimtes.

Mobiele glaslift
Mobiele glaslift

Extra hulpmiddel of krachtiger materiaal nodig?

Ondanks dat onze beglazingsrobot zeer krachtig is, kan je ook gebruik maken van onze minikranen die een groter hefvermogen hebben. Zo hebben we minikranen van Hoeflon met een hefvermogen van 4000 kg of die 22 m  hoog kunnen tillen. Zij bieden ook de mogelijkheid om extra hijsmateriaal zoals een C-haak te bevestigen, afhankelijk van je specifieke projectbehoeften.

Mobiele glaslift huren

Ben je overtuigd dat de Winlet 400-glasrobot de geschikte machine is voor jouw project? Huur hem dan snel en eenvoudig bij Toplifting. Je hebt de mogelijkheid om te huren per dag, per week, per maand of voor een langere periode en je hebt hiervoor geen certificaat nodig. We geven jou graag de nodige uitleg zodat je onze glaslift optimaal kan inzetten. Daarbij blijven we steeds ter beschikking voor extra hulp of vragen.

Scroll naar boven